Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

to akousame kai ayto

Βερολίνο




Η άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»



Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.

Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να... ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.

«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με πηχυαίο τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», καθώς και την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, καταγγέλλοντας την ελληνική «απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης», σειρά έχει η γερμανική αμφισβήτηση στην έννοια της ελληνικότητας.


DHLADH BRE HLI8IOI GERMANOI ESEIS EISASTE ARIOI !!!!!! GIA AYTO SKOTOSATE TOSO KOSMO ME TOUS POLEMOU SAS EFTAIGE TO ARIO AIMA SAS ?? PANILI8IA PLASMATA OTAN ESEIS ANAKALUPSATE TH FWTIA OI ELLHNES EIXAN HDH XOLISTERINH

KAI TI EINAI AYTO POU KANEI KAPOION ELLHNA H GERMANO TO AIMA ? H OTI EXOUN IIDIA H8H E8IMA GLWSSA ISTORIA KAI SKOPO (TO KALO THS PATRIDAS TOUS )

OUSTTTTTTTTTTTTTT KSEFTYLES GERMANARADES POU TO MONO POU KANETE NA PINETE MMPYRES NA TRWTE LOUKANIKA KAI NA SAS EXOUN SAN ZWA STH IDIA TH XWRA SAS

KAI KATI AKOMA EMEIS EDWWWWWW EIXAME PERIKLH ARISTOTELH SWKRATH,EIXAME HRWES POU STIS MAXES TOU 40 KATATRWPOSAN KATI POUSTOGERMANARADES SAN ESAS ( OI HRWES POLEMOUN SAN ELLHNES ) EXOUME AKROPOLH HLIO 8ALASSA KAI MIA PATRIDA POU OMOIA THS KAMIA
ESEIS TI EXETE ????


ENAN KOLOFASISTA HILTER TETOIOI POU EISASTE TETOIOI SAS PREPOUN

1 σχόλιο:

  1. δίκιο έχει ο γερμανός Λένααααααααα, μόνο εμείς οι κρητικοί είμαστε γνήσιοι έλληνες και ας πέρασαν τούρκοι, ενετοί, διάφοροι πειρατές, άραβες, αιγύπτιοι, γιαννιώτες (κάτι παλαβοί απ το σπήλαιο που μέναν εκεί πριν τους διώξουν για να το κάνουν μουσείο), άγγλοι, γάλλοι, ρώσοι, ιταλοί και λοιπές αποφράδες φάρες απ τα άγια εδάφη μας. είν βλέπεις το DNA μας με διπλή ενισχυμένη τούρμπο έλικα, χαμηλομένες αναρτήσεις, ζάντες αγωνιστικές, μπάκετ καθίσματα, αεραγωγούς και μπούκες για έχτρα απόδοση.
    ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, θα πέσουν οι αλεξιπτωτιστές πάλι και θα τον πιούνε κανονικά γιατί απλά τα φαστ φουντ που θα έχει μόνο ΜΥΘΟΣ, θα έρθει και ο χειμώνας και θα αργήσουν να πανε για σκι στην ρωσία και έτσι θα αρπάξει πνευμονία η μέρκελ και θα ηττηθεί!
    Η ιστορία ξαναγράφεται!!
    και αυτή την φορά δεν έχει λάθη, τώρα ξέρουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή