Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ

Αγαπητέ μου φίλε έχεις δίκιο , γράφω συνέχεια για σχέσεις και αγάπη , ας γράψω και κάτι άλλο λοιπόν .



Κάπου διάβασα αυτό
« ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ »

Όπως ξέρουμε όλοι, σε αυτό το κράτος που ζούμε τα περισσότερα πράγματα δεν πάνε καλά (για να το πω χαριτωμένα ) .

Και ρωτάω εγώ τώρα , αφού όλοι συμφωνούμε σε αυτό και είδαμε μια κοσμοσυρροή στις πρόσφατες διαδηλώσεις κατά το ασφαλιστικό και ενώθηκε όλος ο κόσμος , όπως κάθε φορά που νιώθουμε ότι απειλούμαστε ……..γιατί όταν είναι εκλογές χωριζόμαστε σε κόκκινους, μπλε , πράσινους , κίτρινους , πουά , ριγέ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .

Και δεν λέμε και τότε σε όλους αυτούς ένα ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ (το Λ παχύ όπως της Θεσσαλονίκης ) , έτσι ρε αδελφέ να μας φύγει όλος θυμός και ίσως να πάρουν και όλοι αυτοί ένα μήνυμα .

2 σχόλια:

  1. giati apla oloi mas eimaste toy volematos, mas voleyei o dikomatismos dioti oloi mas exoyme thn elpida oti ena apo ta dyo komata eite 8a mas diorisei, eite se kapoia morfhs arpakths 8a eimaste kai emeis mesa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. |"Και ρωτάω εγώ τώρα , αφού όλοι συμφωνούμε σε αυτό και είδαμε μια κοσμοσυρροή στις πρόσφατες διαδηλώσεις κατά το ασφαλιστικό και ενώθηκε όλος ο κόσμος , όπως κάθε φορά που νιώθουμε ότι απειλούμαστε ……..γιατί όταν είναι εκλογές χωριζόμαστε σε κόκκινους, μπλε , πράσινους , κίτρινους , πουά , ριγέ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο"

    __________________________________

    Γιατί, όπως πιστεύω εγώ, ενώ οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε την αξία της "συλλογικότητας" έναντι της ατομικότητας και του ατομικόύ μικροσυμφέροντος, εντούτοις την κρίσιμη στιγμή υπερτερεί η κρυφή ελπίδα (που στο τέλος παραμένει) για την ικανοποίηση του προσωπικού μας ρουσφετιού....μόνο που δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι η ισχύς είναι πάντα "εν τη ενώσει" κι γι αυτό δεν πρέπει να αφήνουμε περιθώρια στο "διαίρει και βασίλευε" της διαφθοράς

    Αν το χαμε καταλάβει θα λειτουργούσαμε σαν άλλες ευρωπαικές χώρες και ως "σύνολο" όπου το "κοινό όφελος" υπερβαίνει της ατομικότητας ιδίως σε μείζονος σημασίας θέματα"

    Φιλικά,
    ΝΟΥΦΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή